Termeni şi condiţii

Legislatie:
- Legea comertului electronic - in vigoare ( legea 365/2002 cu modificarile aduse prin Lege 121/2006)
- Ordonanta Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta

ViseDinPiele.ro este o platforma de tranzactii online unde producatori sau comercianti de articole din piele naturala sau blana isi expun spre vanzare produsele in conditiile si la preturile stabilite direct de catre acestia.

Expunerea spre vanzare se face prin crearea de catre fiecare producator/comerciant a unui cont de administrare propriu in cadrul platformei www.ViseDinPiele.ro. Acestia au drepturi depline asupra modificarilor de preturi, ofertelor, detaliilor de produs sau a promovarii pe alte siteuri sau platforme media.

Producatorii/comerciantii au rasponsabilitatea directa asupra corectitudinii ofertelor de vanzare si asupra garantiei produselor oferite la vanzare.

Cumparatorul este responsabil de corectitudinea datelor de identificare oferite si de informarea asupra termenilor si conditiilor de vanzare expuse aici

Organizatorul tranzactiilor, in speta ViseDinpiele.ro, isi declina responsabilitatea asupra neintelegerilor intervenite in procesul de vanzare-cumparare, aceasta apartinand exclusiv celor doua parti implicate in tranzactie.

Atat comerciantul cat si cumparatorul au luat la cunostinta privind conditiile de denuntare a contractului in termen de 14 zile de la confirmarea comenzii de catre cumparator conform Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.